Caravana Rockstadt Extreme Fest poposește la Timișoara

Caravana Rockstadt Extreme Fest poposește la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Organizatorii evenimentului Rockstadt Extreme Fest 2022 poposesc la Timișoara la sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul unei seri care se anunță a fi de neratat pentru iubitorii de sound-uri rock.

„Caravana oficială a festivalului Rockstadt Extreme Fest își propune să ajungă în cât mai multe locuri pentru a fi mai aproape și a interacționa cu această comunitate căreia organizatorii îi sunt recunoscători dar și pentru a facilita procesul de achiziționare, preschimbare sau returnare a biletelor. Caravana vine la Timișoara în primul rând pentru că organizatorii doresc să ciocnească o bere strașnică cu întreaga comunitate de aici, dar și pentru că pun la bătaie o mulțime de premii și tombole. La fața locului vor fi prețuri promoționale la achiziția sau upgradarea abonamentelor și multe alte surprize“, ne-a declarat Alin Ștefănescu, din partea organizatorilor.

Popasul din Timișoara al acestei caravane va avea loc vineri, 18 martie, de la ora 17, la Manufactura.

Rockstadt Extreme Fest va avea loc în perioada 3 – 7 august la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei.


Cu 2 scene mari, teren de camping și 55 de trupe care vor cânta în 5 zile, cea de-a 8-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe “extreme” pentru mii de fani ai muzicii rock. După succesul ediției din 2019, se anunță un lineup special pentru acest an. Titanii de la Kreator au definitivat recent afișul din 2022 alături de alte nume sonore precum Lamb Of God, Behemoth, Bullet For My Valentine, Heaven Shall Burn, Carcass, Kataklysm, Overkill, Rotting Christ, Rise Of The Northstar, The Black Dahlia Murder și mulți alții, iar mai multe amănunte despre acest festival se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.