Celebru dezvoltator imobiliar, percheziționat într-o operațiune a DIICOT Timișoara. Care sunt acuzațiile

Celebru dezvoltator imobiliar, percheziționat într-o operațiune a DIICOT Timișoara. Care sunt acuzațiile

2
DISTRIBUIȚI

Un celebru om de afaceri din Timișoara, cu multe afaceri imobiliare în Arad, s-a trezit, în această dimineață, că-i sună la ușă polițiștii de la „Crimă Organizată” Timișoara și trupele speciale ale Jandarmeriei. Ghiță Mircea Roman este cel care în Arad a construit cartierul de vile Europa și este cunoscut ca fiind un apropiat al fostului primar Gheorghe Falcă.

Conform primelor informații, investigația a pornit de la o reclamație care i-a făcut-o fosta soție, de care a divorțat, oficial, în 2014, fără a face, însă nu și partajul. Cei doi au un copil și au continuat să locuiască împreună. Între cei doi există mai multe procese pentru partaj.


Anul trecut, în urma agresiunilor la care a fost supusă, femeia a obținut un ordin de restricție împotriva lui Roman. Omul de afaceri a fost nevoit să se mute și acum stă în chirie într-un apartament, în Dumbrăvița, unde, astăzi, au descins polițiștii.

Fosta soție a reclamat faptul că este hărțuită în permanență de acesta, urmărită, că îi sunt interceptate discuțiile pe care le poartă pe diverse rețele sociale și că omul de afaceri i-ar fi reproșat lucruri pe care nu le putea afla decât dacă i-ar fi ascultat convorbirile purtate de pe telefonul mobil.

În timp ce polițiștii de la „Crimă Organizată” îi percheziționau mașina, Roman a susținut că „au venit pentru un proces de partaj. Nu am făcut nimic ilegal. Nu e adevărat că am amenințat-o. Nu i-am (interceptat comunicațiile, n.a.). Nu am avut nicio problemă de genul acesta. Am avut mai multe incidente cu ea. A reclamat pentru că dânsa reclamă și eu trebuie să stau să vină yoată lumea. O să vedeți că nu am nicio problemă”.

Anchetatorii percheziționează și alte locații, iar la finalul acestora Ghiță Roman urmează să fie dus pentru audieri la sediul DIICOT Timișoara.

2 COMENTARII

  1. Ghiță! Fecior din popor și a luat și el un telefon , dar cum nu știe sa l pornească, și a luat un ajutor, sa fie și el ” spion” !… Întrebarea este dacă a știut sa citească procesul verbal de percheziție, ca el săracu încă citește pe litere! Ghiță arata precum ,,” afacerea lui” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.