CFR Timişoara a depăşit-o la limită pe Sportul Ciorăşti. „Leoparzii” sunt în...

CFR Timişoara a depăşit-o la limită pe Sportul Ciorăşti. „Leoparzii” sunt în semifinalele naţionale

0
DISTRIBUIȚI
Foto: monitoruldevrancea.ro

CFR Timişoara a avut parte de un duel aprig cu formaţa vrânceană. După 1-3 şi 4-1 în primele două manşe, „decisivul” disputat în sala „Constantin Jude” a fost aproape de prelungiri, dar un gol marcat de de Krizstian Boda a făcut diferenţa, scor 3-2 final, după ce oaspeţii au rămas cu un om mai puţin pe teren.

Meciul 3, la fel ca al doilea, a fost pe Bega. Timişorenii, care au încheiat mai sus sezonul regular şi care erau favoriţi, au avut de furcă din start cu oaspeţii. Sportul a deschis scorul devreme, în minutul 3, la o fază la care Grosu a cerut fault. Dar Dudău a avansat nestingherit şi l-a învins pe Tătar, titular în locul lui Lungu, accidentat la încălzire.

Feroviarii, dar şi Ciorăştiul au avut ceva probleme de lot.


Totuşi, meciul a fost foarte spectaculos în prima parte mai ales. Fernandes a egalat cu capul în minutul 7 după ce mingea a revenit din bară la şutul lui Ilaş. Dar imediat vizitatorii au repreluat conducerea prin Vincene, cu un şut pe jos după un corner scurt. Acelaşi procedeu a adus o nouă egalare, 2-2, la niciun minut distanţă, cu diferenţa că Fernandes a trimis de la distanţă.

Repriza secundă a fost mai încrâncenată şi oaspeţii au făcut pasul înapoi şi pe fondul ameninţării cu noi penalităţi pentru gazde pentru faulturi. Dar cei care au suferit în final au fost to ei. Căci un fault la Nemiţanu a dus la un al doilea „galben” şi o nouă perioadă în inferioritate a fost decisivă. Imediat, în minutul 38, Boda a trimis imparabil în vinclu. Tifan (36) şi Fernandes (40) au mai avut bare la forcing-ul CFR-ului, care se alătură careului de aşi din futsalul românesc.

În semifinale, CFR o va înfrunta pe Autobergamo Deva, cu primul meci în 5 aprilie, de la ora 18.00, pe teren propriu.

CFR Timişoara: Tătar – Grosu, Ilaş, Nemiţanu, Tifan. Pe bancă: Lungu, Fernandes, G. David, Oliveira, Boda, Lupu, Filimon, D. Denis, Milovac. Antrenor: Robert Lupu.

Sportul Ciorăşti: Marin – I. Dumitru, Vincene, Crăciun, Dudău. Pe bancă: Dospinescu – Dobre, Aramă, Hălceanu, Mazilu, R. Popa. Antrenor: Marius Cozma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.