Cine este noul șef al Brigăzii de combatere a crimei organizate Timișoara...

Cine este noul șef al Brigăzii de combatere a crimei organizate Timișoara după concursul de astăzi

1
DISTRIBUIȚI

După o lungă perioadă de interimate, Brigada de combatere a crimei organizate Timișoara va avea un șef în urma unui concurs.


La examenul de astăzi, s-au înscris comisarul șef Dan Stoicănescu, cel care ocupa funcția interimar, după ce a fost detașat de la IPJ Timiș, unde era adjunct al inspectorului șef, și comisarul șef Ștefan Silviu Negrilă, cel care în urmă cu șase ani a condus BCCO Timișoara, fiind ulterior mutat la Cluj Napoca și acum fiind cel care conducea structura de filaj a Brigăzii de Operațiuni Speciale Timișoara.

În urma concursului Stoicănescu a luat 6,18, iar Negrilă – 8,23. De altfel, mandatul de interimat al lui Stoicănescu expiră mâine, așa că se va întoarce pe funcția de adjunct al șefului IPJ Timiș, fapt ce nu-i convine chestorului Alin Petecel, aflat într-un conflict cunoscut de toată lumea cu acesta. Ofițer specializat antidrog, Ștefan Negrilă va conduce Brigada de combatere a crimei organizate Timișoara care are în subordine structurile din Timiș, Arad și Caraș Severin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.