CFR Timişoara a început play-off-ul Ligii I la futsal cu un eşec....

CFR Timişoara a început play-off-ul Ligii I la futsal cu un eşec. „Leoparzii”, învinşi de Ciorăşti la Focşani

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CFR Timişoara – arhivă

CFR Timişoara a început cu stângul ultima fază a sezonului. De obicei victime ale „leoparzilor”, vrâncenii de la Sportul Ciorăşti s-au impus în această seară cu 3-1 în prima manşă a play-off-ului pentru un loc în semifinalele naţionale.

Crăciun a marcat rapid primul gol pentru gazde.


Oliveira a egalat în minutul 6 pentru timişoreni şi a stabilit totodată scorul la pauză al unei partide altfel antrenante.

La reluare însă tot amfitrionii au lovit primii, prin acelaşi Crăciun (min. 27), fază la Lungu nu a putut bloca aşa cum trebuie balonul şutat. Iar peste alte patru minute defensiva bănăţeană a fost întinsă de o acţiune colectivă finalizată de Arama. Pentru CFR au jucat: Lungu – Ilaş, Fernandes, Oliveira, R. Lupu, Trifa, Milovac.

A doua manşă dintre cele două e programată luni, 28 martie, de la ora 18.00, la Timişoara, în sala „Constantin Jude”. Iar dacă va fi nevoie de meciul 3, acesta se va desfăşura în aceeaşi locaţie, a doua zi şi de la aceeaşi oră.

O altă mică surpriză s-a înregistrat şi în celălalt „sfert”: Luceafărul Buzău. FK Odorheiu Secuiesc, scor 8-5. Autobergamo Deva şi United Galaţi s-au calificat direct în semifinalele naţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.