Competiție caritabilă de biliard la Timișoara, pentru copiii cu autism

Competiție caritabilă de biliard la Timișoara, pentru copiii cu autism

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-804101357">

autism

Sâmbătă 2 aprilie, cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului, Asociația „Copii și Zâne” din Timișoara organizează o competiție de biliard caritabilă pentru amatorii de sport și fapte bune.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 11 la House of Pool, pe bd. Take Ionescu nr. 51 A.

Participarea în cadrul competiției este deschisă pentru oricine în baza unei donații minime de 70 de lei. Persoanele înscrise vor primi vouchere echivalente cu valoarea sumei donate, iar câștigătorii vor beneficia de premii surpriză.

„Rack `EmUp for Autism” face parte din seria de acțiuni inițiate anul acesta de Asociația „Copii și Zâne” în sprijinul copiilor cu nevoi speciale. Prin proiectele sale educaționale și de informare, Asociația promovează modalități eficiente de îngrijire, educație și integrare, urmărind bunăstarea copiilor și a părinților acestora și valorizarea potențialului fiecăruia.

House of Pool Timișoara este o întreprindere socială de inserție înființată în anul 2020 cu scopul de a promova biliardul și snookerul ca discipline sportive pe plan regional și incluziunea persoanelor vulnerabile într-o comunitate menită să le fie sprijin în dezvoltarea lor ca oameni prin sport.

Dacă doriți să vă înscrieți trebuie să îl contactați pe Emanuel Pascariu, vicepreședinte Asociația „Copii și Zâne”, la numărul de telefon 0745033874.

„Dacă vrei să îți demonstrezi măiestria la biliard și să le dai o mână de ajutor copiilor cu autism, te așteptăm la «Rack `Em Up for Autism»!”, este mesajul organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.