Concert în memoria liderului Cargo, Adi Bărar, alături de Vest Phoenix Cover...

Concert în memoria liderului Cargo, Adi Bărar, alături de Vest Phoenix Cover și prietenii lor, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul acestei săptămâni, la Timișoara, va avea loc un concert In Memoriam Adi Bărar, susținut de trupa Vest Phoenix Cover și prietenii lor.

În acest an, cu ocazia împlinirii unui an de la trecerea în neființă a lui Adi Bărar, liderul formației Cargo, în data de 8 martie, câțiva prieteni ai regretatului muzician au lansat o melodie care poartă numele de „Bă, rar aşa prieten… (Memento Adi Barar)”. Melodia a fost realizată după versurile și ideea lui Corneliu Vaida de către Horea Crișovan, Florin Cvaşa, Dănuț Blaga, Marcelle Poaty Souami și Răzvan Grozăvescu (voce de operă pe refren), iar în videoclip sunt prezenți prieteni apropiați de-ai lui Adrian Bărar (totodată ca voci pe refren): Sorin Stanca, Sever Bărbulescu, Marcel Miculescu, Daniel Opait.

În luna noiembrie a anului trecut, în cadrul manifestările dedicate memoriei lui Adi Bărar, a avut loc un concert în Canada, la Montreal, iar un alt moment special dedicat artistului a avut loc în cadrul sărbătoririi Zilei Timișoarei, în luna august 2021.

Formația Vest Phoenix Cover a luat ființă în 15 octombrie 2013, la inițiativa lui Titi Dragomir, Lajos Varadi și a regretatului Lică Dolga, în urma unei discuții purtate cu Nicu Covaci, despre ideea de a înființa o formație care să promoveze atât artiști locali, cât și tinere talente, primind astfel dreptul de a cânta piese din repertoriul Phoenix.


Astfel, primul concert de consacrare a nou – înființatei formații a fost susținut în incinta Clubului 30, în data de 20 februarie 2014.

Concertul în memoria lui Adi Bărar susținut de Phoenix Vest Cover va avea loc vineri, 18 martie, de la ora 19:30, la Joy Pub din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.