Consilierul Radu Țoancă (PSD): „Noua organigramă a Primăriei are deja zilele numărate....

Consilierul Radu Țoancă (PSD): „Noua organigramă a Primăriei are deja zilele numărate. Record trist al incompetenței administrative”

2
DISTRIBUIȚI

Consilierul municipal Radu Țoancă a transmis, joi, că, după cum anticipa, noua organigramă a administrației Fritz are toate șansele să fie anulată înainte de a produce vreun efect concret în funcționarea Primăriei Timișoara.

„Complet analfabetă din punct de vedere administrativ – deși a trecut un an si jumătate de când conduce orașul – administrația Fritz a reușit performanța de a-și regiza votarea organigramei într-un film în două acte hilare care au aruncat ședințele Consiliului Local în derizoriu și haos, coborând standardul acestora la un nivel infantil de grădiniță. La ședința din 15 martie, pe o hotărâre care reconfigura o parte a organigramei, au votat persoane care nu aveau statut de consilieri locali (⁉️) fiind însumate 28 de voturi din totalul de 27 de consilieri municipali, ceea ce a dus, evident, la anularea normativului.

A doua zi după această ședință de toată jena s-a convocat deîndată un nou plen pentru organigramă, deși era evident pentru toată lumea că reorganizarea aparatului primăriei nu era un caz de forță majoră sau o situație excepțională, așa cum sunt definite aceste excepții de Codul Administrativ”, a transmis consilierul local.

Radu Țoancă arată că organigrama comunei Săcălaz a fost respinsă prin sentință definitivă de Tribunalul Timiș, iar unul dintre motivele anulării proiectului de hotărâre a fost tocmai faptul că a fost votat într-o ședință deîndată care a încălcat prevederile Codului Administrativ.

„De ce s-a grăbit Dominic Fritz să încalce din nou grosolan legea și să își saboteze propria organigramă nu cred că poate înțelege nimeni din afara bulei useriste care trăiește într-o lume desprinsă de realitatea înconjurătoare.


Și uite așa Primăria Timișoarei va mai bifa un record al prostiei si incompetenței administrative și va funcționa cu trei organigrame paralele ilegale, dar perseverența și încăpățânarea „oamenilor noi“ în a se compromite și a se face de râs până la capăt va produce cu siguranța peste șase luni (cât este termenul legal) a patra organigramă, pe care deja o așteptăm cu nerăbdare!”, a mai precizat Țoancă.

Radu Țoancă s-a abținut la votarea organigramei, însă colega sa, Andra Bloțiu, a votat pentru alături de consilieri din USR și PNL.

2 COMENTARII

  1. Domnule consilier Toanca, esti platit din banii nostri sa faci ceva. In schimb te bucuri tot timpul ca administratia o da in bara. Despre organigrama trebuie sa ne spui:
    1) De ce noua organigrama e proasta, si care e propunerea ta pentru una mai buna.
    2) Daca nu vrei sa se schimbe, explica de ce cea veche e buna.
    Nu faci nici una nici alta. Eu zic sa nu iei nici bani de la noi, contribuabilii.

  2. Acest consilier este printre putinii oameni din primaria Timisoara care stiu ce vorbesc,efectele oamenilor noi dar incompetenti am inceput deja sa le platim si cand ma gandesc ca i-am votat imi vine sa-mi amputez degetele cu care am luat stampila spre cabina de vot!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.