Cristian Moș anunță că deponeul de la Ghizela are cel mai modern...

Cristian Moș anunță că deponeul de la Ghizela are cel mai modern și eficient sistem de tratare a levigatului din România

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1085516">

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, a anunțat că, în momentul de față, județul Timiș are, la Deponeul de la Ghizela, cel mai modern și eficient sistem de tratare a levigatului din România.

Sistemul are o capacitate mai mult decât suficientă pentru a trata corespunzător această substanță nocivă rezultată în urma depozitării deșeurilor pe groapa de gunoi.

„Nu a fost un proces simplu, dar fiind o prioritate pentru acest mandat, am depus toate eforturile să transform promisiunea în realitate. Pe termen lung, planul este să ne atingem obiectivele și să depozităm din ce în ce mai puțin la groapa de gunoi.

Dar asta o să se întâmple abia după ce o să reușim să implementăm cu succes sistemul „Plătește pentru cât arunci”, implementând totodată pubela maro pentru deșeuri biodegradabile, modernizând stațiile de sortare și retehnologizând întreg sistemul, crescând astfel calitatea deșeurilor colectate”, a transmis vicepreședintele CJ Timiș, Cristian Moș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.