Doi migranți care au intrat ilegal în România, depistați de Poliția Locală...

Doi migranți care au intrat ilegal în România, depistați de Poliția Locală Timișoara… la mall

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona mall-ului de pe Calea Sever Bocu au observat, vineri, două persoane, un bărbat și o femeie, care aveau un comportament suspect și care, după fizionomie, păreau a face parte din categoria migranților.

Cei doi au fost legitimați, iar agenții au constatat că este vorba despre o tânără de 21 de ani din Pakistan, și despre un bărbat de 28 de ani din India.

Pentru efectuarea unor investigații mai amănunțite, cei doi au fost conduși la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră, unde au fost predați pe bază de proces-verbal și unde le-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei.


Cercetările continuă în acest caz.

Anul trecut, polițiștii locali au predat polițiștilor de la ITPF 264 de migranți ilegali depistați pe străzile Timișoarei, alți 15 fiind predați în primele două luni ale acestui an. Aceștia provin din țări precum Afganistan, Pakistan, Siria, Bangladesh, Maroc, Algeria, Libia, Tunisia, India.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.