Druckerii și-au intensificat eforturile pentru a-i sprijini pe refugiaţii ucraineni. Timişorenii au...

Druckerii și-au intensificat eforturile pentru a-i sprijini pe refugiaţii ucraineni. Timişorenii au colaborat inclusiv cu rivalii din Arad

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Druckeria / Facebook

Implicaţi în campania „Timişoara pentru Ucraina”, suporterii Politehnicii şi-au intensificat eforturile în aceste zile în care la graniţă sosesc tot mai multe persoane care au nevoie de ajutor. Fanii alb-violeţi au sprijinit deja numeroase familii cu soluţii de cazare şi transport. Druckerii au colaborat cu ONG-uri, autorităţi, amicii de la Monchengladbach (Germania), dar şi cu ultraşii din Arad!

De la startul iniţiativei suporterilor aceştia au reuşit mai multe lucruri cu sprijinul doritorilor. Astfel, au fost transportate medicamente la Ivano Frankivsk.


Apoi, colaborarea cu mai multe organizații și persoane fizice din țară a dus la soluţii de cazare sau transport pentru peste 30 de adulți, copii și animale. Vineri, fanii timişoreni se implică într-un nou transport medical. Mai mult, cu sprijinul grupării Ultras Arad au fost ajutate persoane pentru a-şi continua în siguranţă drumul către țări din Vestul Europei. De asemenea, fanii lucrează şi cu un psiholog la un material suport pentru mamele refugiate, pe care îl vor distribui în mod gratuit în centre și la unitățile de cazare din Timișoara. Suporterii au propus şi Primăriei Timişoara să ofere transport gratuit refugiaţilor în baza actului de identitate, pe durata şederii pe Bega.

„Continuăm eforturile, iar pentru asta avem nevoie de susținerea voastră. Banii pe care îi strângem ne ajută să rezolvăm cazuri punctuale, să ajutăm oameni să ajungă la rude sau să își reîntregească familia în țări din Vest, să primească asistență medicală și sprijin juridic. De asemenea primim în continuare produse de mare necesitate, pe care le vom trimite către zone afectate din Ucraina (în comentarii)”, se mai arată în mesajul de pe pagina Druckeriei.

Cei care vor să vină în sprijinul refugiaţilor o pot face şi prin intermediul platformei campaniei „Timişoara pentru Ucraina”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.