Dublu Click cu impact la Timișoara: „Am fost încântați de reacția publicului...

Dublu Click cu impact la Timișoara: „Am fost încântați de reacția publicului care ne-a primit cu brațele deschise“

0
DISTRIBUIȚI

Primul concert din Timișoara al formației Dublu Click, care a avut loc zilele trecute, a reprezentat o adevărată sărbătoare pentru melomanii locali, recitalul trupei care a lansat cu această ocazie albumul de debut „Momente“ fiind unul cât se poate de apreciat de publicul prezent. Formația din Alba Iulia care îi are în componență pe  Ilaria Sardiello, Cristi Popovici, Andrei Susa și Alex Tarocco a cântat în Manufactura și le-a oferit celor prezenți o porție proaspătă de pop – rock iar unul din atu-urile care adaugă un plus de șarm pieselor celor de la Dublu Click este faptul că solista Ilaria și tobarul Alex sunt născuți în Italia.

„Concertul a fost super, atmosfera ca într o familie, foarte prietenoasă.


Am fost încântați de reacția publicului, care ne-a primit cu brațele deschise și așteptăm cu nerăbdare să ne întoarcem la Timișoara. Am cântat cele 8 piese ale albumului Momente, un cover în limba italiană și, foarte interesant, am început concertul cu o piesă care ca vi fi pe următorul nostru  album. Pentru unii dintre noi a fost prima vizita în Timișoara și am rămas plăcut impresionați de centrul orașului. Din păcate timpul care l-am petrecut la Timișoara a fost scurt  dar ne dorim să revenim în curând aici“, ne-au declarat membrii formației.

Trupa  va susține un concert în cadrul festivalului Let’s MEAT , care va avea loc în perioada  1-3 iulie la Summer Camp Brezoi, iar următorul concert al celor de la Dublu Click în zona noastră se va desfășura la Deva în Club John’s, în data de 1 aprilie.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.