Firmă amendată cu aproape 100.000 de lei pentru amplasarea de afișe publicitare...

Firmă amendată cu aproape 100.000 de lei pentru amplasarea de afișe publicitare în locuri neautorizate, la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Agenții Poliției Locale Timișoara au sancționat o firmă din Ilfov cu nu mai puțin de 90.000 de lei pentru amplasarea de afișe publicitare în locuri neautorizate.

„Polițiștii locali au organizat, în ultima săptămână, o nouă acțiune de verificare a modului în care se respectă legislația referitoare la amplasarea sistemelor publicitare în oraș. Astfel, au fost efectuate verificări și s-au constatat nereguli în ceea ce privește modul în care sunt amplasate afișele publicitare în special pe marile artere din municipiu, precum Calea Șagului, Liviu Rebreanu, Calea Martirilor, Calea Aradului, Gheorghe Lazăr, Calea Torontalului, Circumvalațiunii.


În urma acțiunii s-a constatat că o societate comercială cu sediul în Voluntari, Ilfov, a amplasat afișe, prin care promovează evenimente, în locuri neautorizate, precum clădiri, garduri, firide de curent electric etc. Polițiștii locali au aplicat societății în cauză un număr de nouă sancțiuni în valoare de 10.000 de lei fiecare, conform Legii 185/2013 privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

De la începutul anului, au fost aplicate alte 33 de sancțiuni pentru amplasarea de panouri, meshuri, afișe publicitare fie fără autorizație, fie în locuri care nu sunt destinate activităților de promovare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.