Funk, pop și disco cu arome de soul și blues: concert de...

Funk, pop și disco cu arome de soul și blues: concert de neratat cu clujenii de la Funkorporation la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook Funkorporation

Trupa clujeană Funkorporation va susține un concert extraordinar la Timișoara, în cadrul căruia muzicienii care activează din 2011 vor aduce în orașul nostru o seară plină de vibrații pozitive.

Formația își descrie stilul ca fiind un amalgam de genuri îmbibat cu groove-uri funky și un amestec de funk, pop și disco cu arome de soul și blues.


iar la capitolul influențe artiștii amintesc nume ca Alice Russel, Moby, Faithless, Kimbra, Besh o Drom, Goran Bregovic, Massive Attack, Gabin, Parov Stelar, Lenny Kravitz, Dub Fx, Koop, Taraf de Haidouks, Buddy Guy, Stevie Wonder, Morcheeba sau Irie Maffia. Formaţia a câştigat concursul de talente Médiabefutó și a cântat în deschiderea unor concerte cu Heaven Street Seven, PASO, Şuie Paparude, Byron sau Moonlight Breakfast. La sfârșitul anului 2019 formația a lansat albumul Kronikl, iar anul trecut grupul a fost nominalizat la Hemi Music Awards.

Trupa este formată din Székely Erika, Sárkány Szilárd, Sándor László, Balla Szabolcs, Tommy Túrós, Szakács Zalán și Bajusz Gábor. Concertul formației din Timișoara va avea loc joi 1 aprilie de la ora 19 la Manufactura, iar biletele de intrare costă 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.