Horă tradițională românească în pași de Lambada, la prima ediție Ciao Festival...

Horă tradițională românească în pași de Lambada, la prima ediție Ciao Festival din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Prima ediție a evenimentului Ciao Festival va avea loc la sfârșitul lunii mai la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, unde preț de trei zile organizatorii îi așteaptă pe spectatori cu o multitudine de acțiuni adresate publicului de toate vârstele. Noul festival a fost „inventat“ de o parte din vechii organizatori ai Diskoteka Festival, eveniment care nu va mai avea loc în Timișoara din cauza faptului că stadionul Dan Păltinișanu urmează să fie demolat.

„O parte din organizatorii Diskoteka Festival se va ocupa de Ciao Festival, care va avea şi această componentă retro, dar și alte coordonate și se va adresa spectatorilor de toate vârstele.


Vom avea și o scenă dedicată copiilor cu multe activități interesante. Vom avea și o scenă de folclor, unde pregătim deasemenea suprize. Una din acestea este un moment special în care va fi o horă românească tradițională pe celebra melodie Lambada care va fi interpretată de Kaoma. Vom avea și două nume internaționale de top în fiecare seară iar după miezul nopții distracția va continua after-hours la Vineri 15“, a precizat Victor Mihalache, directorul Ciao Festival.

Artiștii prezenți la prima ediție a acestui festival care va avea loc în perioada 27 – 29 mai vor fi anunțați în data de 15 aprilie, iar biletele pentru acest eveniment vor costa 150 lei pentru o zi sau 300 lei pentru toate cele trei zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.