Incendiu de proporții la Timișoara – mansarda unui bloc, în flăcări. Zeci...

Incendiu de proporții la Timișoara – mansarda unui bloc, în flăcări. Zeci de oameni, evacuați UPDATE 2 20 de apartamente distruse. Primăria Timișoara asigură locuri de cazare

1
DISTRIBUIȚI

Incendiu de proporții, în această dimineață, pe strada Mehadia din Timișoara – mansarda unui bloc a luat foc, înainte de ora 7. În urma unui apel la 112, mai multe echipaje de pompieri și opt ambulanțe au fost trimise la fața locului. Aproape 60 de locatari au fost evacuați de urgență, unii dintre ei suferind intoxicații cu fum.

Când pompierii au ajuns la fața locului incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafata de aproximativ 1300 mp.


Intervenția este în plină desfășurare.  La fața locului sunt  două autospeciale de primă intervenție și comandă, 11 autospeciale de stingere și două autoscări.

UNPDATE 1 Pompierii au anunțat că incendiul a fost lichidat la 08,12 și că acum se caută posibile focare ascunse.

UPDATE 2 20 de apartamente au fost afectate de incendiul din această dimineață. Majoritatea locatarilor rămași fără casă s-au dus să stea la rude sau la prieteni. O familie, compusă din doi adulți și un copil,  a fost cazată la căminul unui liceu din Timișoara, cu sprijinul Primăriei Timișoara. Municipalitatea a anunțat că are pregătite 15 camere cu câte două sau patru paturi. Acum, colegii mei de la Biroul pentru situații de urgență din Primărie sunt la dispoziția locatarilor de la etajele inferioare ale blocului, pentru a vedea dacă mai sunt persoane care au nevoie de cazare. Noi avem suficiente locuri de cazare pregătite pentru a trece cu bine peste această situație dramatică. De asemenea, dacă apar alte nevoi, de exemplu de hrană, noi suntem aici să ajutăm”, a declarat primarul Dominic Fritz.

1 COMENTARIU

  1. Nu ,,primăria” din banii noștri să asigure!!!!??????Penali din primărie și de la C.F.da plătească cu ani grei de pușcărie și confiscate averile!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.