Incendiu la depoul de tramvaie din zona Dâmbovița. Flăcările au cuprins unul...

Incendiu la depoul de tramvaie din zona Dâmbovița. Flăcările au cuprins unul dintre noile tramvaie ale Timișoarei UPDATE Reacția STPT

0
DISTRIBUIȚI

Un incendiu a izbucnit în această după-amiază în depoul din zona Dâmbovița, chiar la unul dintre tramvaiele Bozankaya recent aduse în oraș.

„În jurul orei 16:29, a venit un apel la numărul de urgență 112 legat de producerea unui incendiu la un tramvai Bozankaya. Detașamentul 1 și 2, cu un ofițer și 10 subofițeri, intervin la fața locului cu două autospeciale, o autoscară și un container cu pulbere.


Când au ajuns pompierii, erau degajări mari de fum. Cauza incendiului: instalația electrică în zona burdufului tramvaiului”, a transmis ISU Timiș.

UPDATE „Astăzi, în jurul orei 16:30, la depoul Societății de Transport Public Timișoara din zona Dâmbovița, personalul de serviciu a observat că iese fum din zona ultimului tramvai ajuns la Timișoara, zilele trecute. Au reacționat rapid, sunând la 112. Echipele ISU Banat au intervenit prompt. Este bine că nu sunt victime omenești și că focul nu s-a extins la alte mijloace de transport sau la depou. În momentul de față facem o estimare a pagubelor materiale. Am luat legătura în regim de urgență cu producătorul din Turcia, care a fost informat despre cele întâmplate și i-am solicitat să ne informeze în regim de urgență care sunt următorii pași pentru remedierea situației. Tramvaiul nu este recepționat și nici nu a fost plătit”, a transmis STPT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.