Intră în reparații șoseaua din Timiș unde duminică au murit doi părinți...

Intră în reparații șoseaua din Timiș unde duminică au murit doi părinți și fetița lor

3
DISTRIBUIȚI

Drumul pe care a avut loc accidentul de duminică, în urma căruia au murit pe loc o fetiță de un an și trei luni și părinții săi, iar luni la spital șoferița care a provocat accidentul, va fi reabilitat.

În urma tragicului accident, mai mulți șoferi au reclamat pe Facebook că starea drumului Săcălaz – Sânmihaiu Român este foarte precară.

„Am numărat cel puțin zece cratere.


Eu fac drumul respectiv zilnic și, din păcate, oricâte reclamații le-am făcut celor de la C.J., tot așa e stadiul drumului de atâtea luni”, a scris un internaut.

Reprezentanții Consiliului Județean Timiș, instituția responsabilă de starea șoselei, spun că se vor lua măsuri în curând.

„Situația semnalată este cunoscută datorită reviziilor efectuate de către inspectorii de zonă din cadrul Direcției de Drumuri și Poduri Județene și sunt planificate lucrări de remediere care se vor executa cu prioritate. S-a întârziat cu reparațiile deoarece la o primă licitație pentru servicii de reparații de urgență nu au fost înregistrate oferte. Procedura a fost reluată, mâine fiind ultima zi de depunere. Ofertele vor fi deschise tot mâine, iar dacă totul este în regulă, se va putea lucra încă de săptămâna viitoare pentru remedierea zonelor cu risc ridicat de producere a evenimentelor rutiere”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al CJ Timiș, Loredana Lungu.

Potrivit acesteia, procedura se va face și pentru drumul Timișoara-Lipova (limita cu județul Arad).

Foto: arhivă

3 COMENTARII

  1. administratorul drumului de ce nu e in vizorul anchetei de ucidere? asta e „stat de drept”? daca nu e stat de drept, putem actiona corespunzator, nu? putem sa ne omoram intre noi, ca doar nu e stat de drept?

  2. Acel drum este prea periculos pentru vitezele cu care se circula. Impunerea vitezei de 70 km/h pe lungimea lui ar limita curajul multora in a mai depasi 100 km/h (+30 km/h).
    Bine ca Cristian Mos a mers la Sinersig sa se pozeze cu marea lui salvare: o trecere de pietoni suprainaltata, pusa intre 2 calmatoare, dar pe iesirea din localitate spre Buzias este o groapa teribila.
    Pe iesirea din Lugoj, spre Buzias, dupa calea ferata, sunt un sir de cratere periculoase… de foarte mult timp.
    In Utvin a disparut indicatorul de trecere de pietoni langa centrul medical de permanenta, cam de peste o luna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.