La Muzeul Satului Bănățean din Timișoara se va deschide Parcul Primăverii, de...

La Muzeul Satului Bănățean din Timișoara se va deschide Parcul Primăverii, de Paști

0
DISTRIBUIȚI

După ce a avut succes cu Parcul Crăciunului, acesta fiind vizitat de zeci de mii de persoane, Consiliul Județean Timiș repetă experiența cu Parcul Primăverii.

Parcul Primăverii se va deschide la Muzeul Satului Bănățean de la Pădurea Verde în data de 15 aprilie.

„Vom avea 11 zile cu activități în care vor fi implicate toate cele șase instituții de cultură finanțate de Consiliul Județean. Evenimentul va fi unul de anvergură, multicultural, cu program de luni până duminică, în aer liber, pe terenul Muzeului Satului Bănățean.

Atât accesul în Parcul Primăverii, cât și la toate concertele, spectacolele și activitățile pentru copii vor fi oferite gratuit.


Vorbim aici de concerte cu artiști de talie națională și internațională, spectacole de teatru, ateliere creative pentru copii, ateliere de meșteșugărit, târg de produse artizanale, vânătoare de comori (treasure hunt), petreceri cu DJ și multe alte activități. De asemenea, în Parcul Primăverii se va facilita și o călătorie prin lumea culinară, pentru că vom îmbina oferta de mâncare tradițională cu bucătăria actuală”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica.

Pe scena Parcului Primăverii vor urca Loredana și Subcarpați.

Pe scena principală vor avea loc concerte de anvergură și spectacole folclorice, iar în zona de bazar cu artizani, producători locali și meșteșugari va fi amenajată o scenă secundară pe care vor avea loc concerte acustice și pe care vor mixa DJ.

În zona de bazar vor fi expuse produse și creații proprii ale unor producători, artizani și meșteșugari.

Zona de aventură pentru copii va fi dotată cu un traseu sportiv și de aventură, în cadrul căruia se vor organiza concursuri tematice pentru familii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.