La Spitalul Municipal din Timișoara vor fi montate detectoare de incendii

La Spitalul Municipal din Timișoara vor fi montate detectoare de incendii

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1792246101">

Consiliul Local Timișoara a aprobat, în ședința de îndată de miercuri, proiectul „Creșterea siguranței pacienților în structuri spitalicești publice – modernizarea și extinderea infrastructurii de energie electrică și a IDSAI (Instalație de detectare, semnalizare și alarmare) în cadrul Spitalului Municipal.

Ca urmare, va fi încheiat un acord de parteneriat între Primăria Timișoara și unitatea sanitară, iar proiectul va fi depus pentru a obține finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Proiectul are în vedere creșterea numărului de compartimente care beneficiază de echipamente noi, prin achiziția și montajul sistemelor de detectare, semnalizare și alarmare incendii.

De asemenea, mai multe saloane vor beneficia de echipamente noi, prin achiziția și montajul instalațiilor electrice de curenți tari, inclusiv realizarea proiectului de execuție și montaj.

Valoarea totală a proiectului este de 10,6 milioane de lei inclusiv TVA, toată suma provenind din fonduri europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.