Lucrări pe mai multe străzi din Timişoara în zilele următoare

Lucrări pe mai multe străzi din Timişoara în zilele următoare

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a anunțat că în perioada 28 martie – 1 aprilie vor fi realizate o serie de noi lucrări care vizează siguranța rutieră, pe mai multe străzi din oraş.

Luni, 28 martie, se vor executa lucrări de remontare a limitatoarelor de viteză pe străzile: Plavoșin, Mircea cel Bătrân și Macilor.


Se vor executa lucrări de marcaje trecere pentru pietoni pe Calea Aradului.

Marți, 29 martie, vor fi executate lucrări de remontare a limitatoarelor de viteză pe străzile: Vuk Karadjik, Grigore Alexandrescu, Bogdăneștilor, Marginii. Se vor executa lucrări de marcaje trecere pentru pietoni pe str Mureș și Renașterii.

Miercuri, 30 martie, se executa lucrări de remontare a limitatoarelor de viteză pe străzile Vălișoara, Orăștie, Lorena și Dimitrie Gusti. De asemenea, se vor executa lucrări de marcaje de trecere pentru pietoni pe strada Mureș.

Joi, 31 martie, vor fi executate lucrări de remontare a limitatoarelor de viteză pe străzile: Basarabia, Bucovinei, C.A. Rosetti, Ciocârliei și Mesteacăn. Se vor executa marcaje de trecere pentru pietoni pe strada Baader.

Vineri, 1 aprilie, sunt prevăzute lucrări de remontare a limitatoarelor de viteză pe străzile: Glad, Hebe și Macedonski. Se vor executa marcaje de trecere pentru pietoni pe Splaiul Tudor Vladimirescu, bd.16 Decembrie și str. Ostrogovici.

„În caz de vreme nefavorabilă, nu se vor executa unele lucrări așa cum sunt ele propuse în planul zilnic de lucrări. În caz de evenimente rutiere, lucrările de reparații și înlăturare a daunelor vor fi prioritare fața de planul zilnic propus. În cazul primirii unor avize de lucrări cu caracter de urgențe acestea vor fi, de asemenea, prioritare față de planul zilnic propus”, au transmis reprezentanții municipalității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.