Lumea Dinozaurilor din Iulius Town Timișoara, încântare pentru zeci de mii de...

Lumea Dinozaurilor din Iulius Town Timișoara, încântare pentru zeci de mii de persoane

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-813048303">

Iulius Town devine, în acest final de săptămână, un tărâm magic, unde cei mici, dar și cei mari, pot să exploreze Lumea Dinozaurilor, să se oprească la piesa de teatru cu păpuși „Căsuța prietenilor”, dar și să cutreiere Târgul Primăverii.

Până acum, zeci de mii de persoane, în principal copii, au vizitat expoziţia, weekend-ul acesta fiind ultimul în care spectaculoșii dinozauri vor mai putea fi admirați la Iulius Town, aceștia urmând să plece către Iulius Mall Suceava.

Perioada Jurasică și cea Cretacică au fost printre cele mai uimitoare etape prin care a trecut Pământul pe care astăzi îl știm cu toții. Dinozaurii ierbivori, care ajungeau și până la 10 metri lungime și șase înălțime, și cei carnivori, care puteau atinge lungimea de opt metri lungime, erau rezidenții Terrei. Duminică, 20 martie 2022, este ultima zi în care expoziția Lumea Dinozaurilor mai poate fi vizitată, la Iulius Town.

Știai că Mamutul a trăit în Europa, Asia, Africa și America de Nord? Sau că Velociraptor făcea parte din grupul dinozaurilor cu gheară-de-seceră, cunoscuți pentru faptul că aveau câte o gheară supradimensionată pe membrele inferioare? Vino la Iulius Town și descoperă cele 19 specii de dinozauri, în mărime naturală!

Tot în acest weekend, teatrul de păpuși revine în Iulius Town și aduce cele mai frumoase povești pentru prichindei. Duminică, în Iulius Mall, la demisol, piațeta Splend’or, de la ora 11.00, copiii sunt așteptați să descopere în „Căsuța prietenilor” o poveste interactivă și plină de veselie.

Zona Iulius Expo este cuprinsă de parfumul primăverii și în acest final de săptămână. Accesorii fashion, care îți vor da un plus de glamour, cosmetice naturale pentru un make-up care să îți scoată în evidență trăsăturile, parfumuri florale, fresh sau lemnoase, uleiuri de lavandă, creme, dar și poșete din piele sunt câteva dintre produsele pe care le vei găsi la Târgul Primăverii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.