Mașina defectă a unor refugiați din Ucraina, reparată gratuit în Timiș

Mașina defectă a unor refugiați din Ucraina, reparată gratuit în Timiș

2
DISTRIBUIȚI

Ghinion și noroc în același timp pentru un grup de nouă refugiați din Ucraina.

Mașina cu care se îndreptau spre Germania s-a defectat în Margina, dar apoi le-a fost reparată gratuit.

„Sâmbătă seara, în jurul orelor 23.00, polițiștii din Făget au fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că pe raza comunei Margina, pe DN 68A, mai mulți cetățeni ucraineni au autovehiculul defect și solicită ajutor. La fața locului, polițiștii au identificat nouă cetățeni din Ucraina, care se aflau în tranzit, al căror autoturism prezenta defecțiuni tehnice.


Autovehiculul în cauză a fost tractat în parcarea Poliţiei Oraşului Făget în vederea remedierii defecțiunii, iar persoanele în cauză au fost cazate la Centrul Biblic din Fârdea, unde au beneficiat de condiții optime de cazare și li s-au asigurat trei mese pe zi”, a transmis IPJ Timiş.

Duminică, defecțiunea autoturismului a fost remediată, iar persoanele au plecat din țară cu destinația Germania.

Proprietarul service-ului unde a fost reparată mașina nu a perceput niciun tarif pentru munca prestată.

„Gestul polițiștilor a fost urmat de bucuria și recunoștința celor nouă persoane aflate în impas. În contextul situației dificile cu care se confruntă cetățenii din Ucraina, fiecare dintre noi trebuie sa dea dovadă de solidaritate și bunătate, deoarece și noi am putea fi în locul lor”, mai spune mesajul transmis de reprezentanții IPJ Timiș.

2 COMENTARII

  1. De 2 ori am avut ocazia sa vad la prima mana romani lasati de alti romani pe drum cu masinile defecte. Nimeni nu s-a sesizat, inca politia a vrut sa le dea si amenda ( 1 caz era pe autostrada ). Nici un service nu s-a deschis, si cei cu platformele voiau sa ii jecmaneasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.