Nu lăsați bunuri la vedere în mașină! Jaf în parcarea unui magazin...

Nu lăsați bunuri la vedere în mașină! Jaf în parcarea unui magazin din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat de polițiștii Secţiei 1 Urbană Timișoara după ce a furat o poșetă din interiorul unui autoturism staționat în parcarea unui magazin de pe strada Simion Bărnuțiu din Timișoara.

Furtul a fost observat de agenții de pază. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

De asemenea, polițiștii Secției 3 Urbană Timișoara au reținut, miercuri, un bărbat de 21 de ani, care în data de 27 martie a furat mai multe articole vestimentare din interiorul unui autoturism parcat pe strada Rusu Șirianu Timișoara.


A creat un prejudiciu de aproximativ 4.000 de lei.

El a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Tot miercuri, polițiștii Secției 2 Urbană Timișoara au reținut doi bărbaţi, de 19 şi 30 de ani, care cu o zi înainte au pătruns în curtea unui imobil situat pe strada Traian Simu din Timișoara, de unde au sustras zece roți auto (cauciucuri și jante). Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Tinerii au fost reținuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor patru bărbați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.