Medicii ATI de la Spitalul Județean din Timișoara, donații pentru omologii din...

Medicii ATI de la Spitalul Județean din Timișoara, donații pentru omologii din Odessa

0
DISTRIBUIȚI

Medicii de la terapie intensivă din Timișoara trimit, marți, ajutoare Spitalului din Odessa (Ucraina), constând în materiale sanitare și medicamente, solicitate de un coleg ucrainean.

Astfel, Asociatia pentru ATI „Aurel Mogoșeanu” Timișoara donează Secției ATI a Spitalului din Odessa materiale sanitare și medicamente, solicitate de medicul șef ATI Odessa, doctorul Oleg Tarabrin.

„Am inițiat și noi, ca atâta lume, o acțiune de ajutor a oamenilor din Ucraina.


Noi am contactat direct reprezentanții socieătții ucrainene de ATI, cu care avem legături, am intrat în dialog cu șeful ATI-ului pe Odessa și pe Kiev și le-am arătat deschiderea noastră. Astăzi se concretizează acest dialog”, a spus dr. Dorel Săndesc, șeful Secției ATI de la Spitalul Județean din Timișoara.

Ajutoarele vor fi preluate astăzi de la Spitalul Județean Timișoara și transportate până la Tulcea de către echipe ISU. Este vorba despre materiale sanitare și medicamente importante pentru tratarea pacienților în stare gravă, mici truse de chirurgie, catetere, pansamente, kituri de monitorizare, antibiotice, medicamente pentru tratamentul durerii și așa mai departe.

Odessa, aflat la malul Mării Negre, este unul dintre orașele ucrainene care pot fi atacate în orice moment de trupele ruse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.