Noi lucrări rutiere în Timișoara, de data aceasta pentru siguranța în trafic....

Noi lucrări rutiere în Timișoara, de data aceasta pentru siguranța în trafic. Revin limitatoarele de viteză pe mai multe străzi

0
DISTRIBUIȚI

Din această săptămână, Primăria Timișoara a demarat un program de sporire a siguranței în trafic atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni sau bicicliști.

Într-o primă etapă vor fi executate lucrări de întreținere și semnalizare a drumurilor din oraș.

Astfel, pentru săptămâna 21 – 25 martie sunt programate diferite lucrări pe mai multe străzi din oraș.

Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, se vor executa lucrări de remontare a limitatoarelor de viteză pe străzile: Ioan Slavici, Ardealul, Moise Doboșan, Andreescu, Pestalozzi, Ofcea, Ana Ipătescu, Anton Bacalbașa, Bujorilor, Frateliei, Brâncoveanu, Mihai Viteazu, Traian Lalescu, Canal Bega; Eroilor; drumul de legătură Torontal și Demetriade.

De asemenea, se vor executa lucrări de marcaje la trecerile pentru pietoni de pe străzile Hașdeu și Înfrățirii, Renașterii și Samuil Micu, Calea Aradului, splaiul Tudor Vladimirescu, bd.


16 Decembrie și strada Ostrogovici.

„În caz de vreme nefavorabilă, nu se vor executa unele lucrări așa cum sunt ele propuse în planul zilnic de lucrări. În caz de evenimente rutiere, lucrările de reparații și înlăturare a daunelor vor fi prioritare fața de planul zilnic propus. În cazul primirii unor avize de lucrări cu caracter urgent, aceste lucrări vor fi, de asemenea, prioritare față de planul zilnic propus”, au mai precizat reprezentanții municipalității.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.