Nouă zile consecutive de creștere a ratei de infectare cu coronavirus în...

Nouă zile consecutive de creștere a ratei de infectare cu coronavirus în Timiș. Numărul pacienților COVID internați la Terapie Intensivă rămâne constant

0
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a anunțat că, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 339 cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, din 2.506 teste efectuate (din care 1.383 teste rapide). Din totalul persoanelor identificate pozitiv în ultimele 24 ore la nivelul județului Timiș, 23 au vârsta sub 18 ani.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este în Timiș de 4,78 (față de 4,71 ieri și 4,63 duminică), aceasta fiind a noua zi consecutivă de creștere a ratei de infectare în județ.

În această dimineață, în spitalele din județ erau internate 127 de persoane confirmate sau suspecte cu COVID 19, dintre care 24 la Terapie Intensivă.


În ultimele 24 de ore a fost raportat un singur deces survenit în urma complicațiilor provocate de coronavirus, ceea ce înseamnă că bilanțul pe Timiș ajunge la 2.022 de morți, de la începutul pandemiei.

DSP Timiș a anunțat astăzi că patru focare sunt active și se află în supraveghere epidemiologică, între care două secții ale Spitalului Județean Timișoara, după cum urmează:

CENTRUL DE RECUPERARE ȘI REABILITATE NEUROPSIHIATRICĂ PENTRU COPII TIMIȘOARA – 5 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;
SPITALUL JUDEȚEAN „Pius Brînzeu” TIMIȘOARA – 5 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;
CENTRU REZIDENȚIAL PRIVAT PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE TIMIȘOARA – 11 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;
SPITALUL JUDEȚEAN „Pius Brînzeu” TIMIȘOARA – 3 cazuri confirmate – Focar în supraveghere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.