Operă de artă realizată de 13 elevi din Timișoara, donată Clinicii de...

Operă de artă realizată de 13 elevi din Timișoara, donată Clinicii de Pediatrie Bega

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2109099393">

Cercul de pictură din cadrul Palatului Copiilor Timişoara, coordonat de prof. Daniela Scurtulescu, s-a gândit să coloreze la acest început de primăvară atât sufletele copiilor, cât și pe ale părinţilor și doctorilor care păşesc în Clinica de Pediatrie Bega, prin expunerea unei picturi de mari dimensiuni, intitulată „Culorile paradisului” cu multe flori, menite să sugereze bucurie și optimism.

Pictura este realizată de 13 elevi din Timişoara îndrăgostiţi de această artă, cu ajutorul unui puzzle compoziţional format din păsări, flori şi culori calde, reprezentând o lebădă cu aripile larg deschise care îmbrăţişează matern micuţii pacienţi aflați în spital. Ştefana Kőrősi, Aniela Sbîrn, Andreea Boroş, Daniela Boroş, Maia Paiovici, Daria Erdely, Mara Tarcea, Mariela Augustinov, Karina Puşcaşu, Andreea Rotar, Iulia Şulţ, Adél Barabas și Miruna Ghişe sunt tinerii artiști care vor să aducă lumina, primăvara și speranța în sufletele copiilor internați, ca urmare a unui parteneriat încheiat în urma invitației făcute de dr. Ioana Ciucă, încredințată de rolul benefic pe care arta, îmbinată cu știința medicală, îl are asupra sufletului.

Pictura urmează să fie donată astăzi Clinicii de Pediatrie Bega, din dorința de a contribui la însănătoșirea micuților pacienți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.