Palatul Poștelor din Timișoara va fi, în sfârșit, reabilitat

Palatul Poștelor din Timișoara va fi, în sfârșit, reabilitat

0
DISTRIBUIȚI

Una din clădirile importante ale Timișoarei va fi modernizată. Este vorba despre Palatul Poștelor, edificiu ce are circa 110 ani de istorie.

S-a publicat în platforma SICAP, anunțul privind execuția lucrărilor de reabilitare a fațadelor și a tâmplăriei.


Valoarea investiției se ridică la 10.344.500 lei, iar operatorii economici care îndeplinesc condițiile de participare, sunt invitați să depună oferte până la 31.03.2022, ora 15:00.

Anunțul a fost făcut public de către Adrian Lulciuc, concilier local din partea PNL. „Palatul Poștelor este una dintre frumoasele clădiri de patrimoniu din Timișoara, construită în stil seccession geometrizat și dată în folosință acum mai bine de un secol, mai exact în anul 1913. Mă bucur să văd că proiectul pentru care s-a depus atât efort din toate direcțiile, intră cu adevărat, în linie dreaptă. Încă o dovadă că atunci când există deschidere, viziune și bună-voință, se pot realiza lucruri bune pentru orașele și instituțiile din România”, spune Lulciuc.

Palatul Poştelor şi Telecomunicaţiilor sau Poşta Mare se întinde pe patru străzi şi 4426,8 metri pătraţi, o mare suprafaţă fiind ocupată de cele două curţi interioare. Are subsol, parter şi părţi cu două şi respectiv trei etaje, în care se află 297 de încăperi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.