Pensionar amenințat de doi tineri, care l-au lăsat fără telefon și o...

Pensionar amenințat de doi tineri, care l-au lăsat fără telefon și o sumă de bani. Alți hoți depistați la Lugoj

0
DISTRIBUIȚI

În noaptea de 9 martie, două persoane mascate au pătruns în curtea unei societăţi comerciale, situate pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu, din Timişoara, iar prin amenințări cu acte de violență, au deposedat un bărbat, de 68 de ani, de telefonul mobil şi suma de 1.100 de lei.

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara au reținut, marți, făptașii. Aceștia sunt doi tineri, de 18 şi 21 de ani.

Bărbații au fost reținuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”, ulterior magistraţii dispunând măsura arestării preventive pentru 30 de zile.


Ei au fost introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestora şi recuperării prejudiciului în totalitate.

De asemenea, polițiștii din Lugoj au reținut doi bărbaţi, de 25 şi 30 de ani.

În perioada 20 – 21 martie, aceştia au pătruns în incinta unei pieţe comerciale din Lugoj, de unde au sustras mai multe haine, încălţăminte şi scule electrice.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Bănuiţii au fost reținuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.