Peste 1.600 de locuri scoase la concurs în școlile de agenți de...

Peste 1.600 de locuri scoase la concurs în școlile de agenți de poliție. Cum vă puteți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

Școlile de agenți de poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca organizează, în perioada martie – mai 2022, concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Înscrierile vor avea loc până la data de 18 martie 2022. 1.340 de locuri sunt disponibile la Câmpina, în timp ce la Cluj-Napoca sunt disponibile 300 de locuri.

Cei care au reședința sau domiciliul în județul Timiș și își doresc să participe la concurs, își pot depune dosarul de recrutare la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Cererea tip de înscriere, se completează de către candidați în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@tm.politiaromana.ro până la data de 18 martie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

De asemenea, condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat pot fi consultate pe site-ul instituției (politiaromana.ro).

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape.


După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate examinarea psihologică, proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor teoretice, iar la final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Data limită până la care candidaţii vor depune la dosarul de recrutare documentele necesare pentru finalizarea acestuia, este 27 martie 2022, orele 16:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.