Peste 100 de pachete, pregătite de elevii școlii din Giroc pentru refugiații...

Peste 100 de pachete, pregătite de elevii școlii din Giroc pentru refugiații din Ucraina

0
DISTRIBUIȚI

115 pachete cu produse de igienă vor ajunge la copiii refugiați din Ucraina grație elevilor din două clase de la Liceul Teoretic „David Voniga” din comuna Giroc.

„După ce au văzut la televizor necazul prin care trec copiii de vârsta lor, elevii mei m-au întrebat cum pot să îi ajute pe refugiați. Am luat legătura cu Uniunea Ucrainenilor și oamenii de acolo ne-au comunicat de ce ar fi nevoie. Așa se face că, împreună cu clasa la care este dirigintă colega mea, doamna profesor Marieta Secoșan,  am reușit să strângem peste 100 de pachete conținând produse de igienă pentru fete, băieți și bebeluși”, spune Luminița Ivan, dirigintă clasa a VIII-a A.

„Poate că gestul în sine pare o picătură într-un ocean. Dar, dincolo de partea materială, este vorba despre o lecție de bunătate și compasiune pe care copiii nu încetează să ne-o dea. O lecție pe care acum, mai mult decât oricând, ar trebui să o repetăm mai des și noi, oamenii mari”, a precizat Marieta Secoșan, dirigintă clasa a VII-a A.

Elevii din clasele implicate în acest proiect (a VII-a A și a VIII-a A) nu sunt la primul proiect umanitar.


În iarnă, ei au strâns și dăruit pachete cu rechizite și dulciuri pentru copiii defavorizați de la școala din Lenauheim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.