Peste 150 de șoferi, amendați de Poliția Locală Timișoara. Ce regulă au...

Peste 150 de șoferi, amendați de Poliția Locală Timișoara. Ce regulă au încălcat

0
DISTRIBUIȚI

De la începutul acestui an, polițiștii locali din Timișoara le-au aplicat 156 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care nu au respectat prevederile legii prin care se interzice circulaţia autovehiculelor cu mase sau gabarite depăşite pe sectoarele de drum unde sunt instalate indicatoare de interzicere, restricţie sau limitare a accesului acestora.

Măsura este valabilă dacă vehiculul sau ansamblul de vehicule atinge ori depăşeşte lăţimea, înălţimea, lungimea sau masele pe axe ori masa totală maximă admisă, dar și celor care nu au respectat prevederile unei hotărâri a Consiliului Local Timișoara privind circulaţia autovehiculelor destinate transportului de mărfuri şi a utilajelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de cinci tone în Timişoara.

Sancțiunile pentru astfel de fapte se încadrează între 1.305 și 2.900 de lei. Astfel de situații au fost întâlnite în zone precum Musicescu, Antenei, Circumvalațiunii, Republicii etc.

De altfel, cu privire la aceste aspecte au fost primite și sesizări de la timișoreni care reclamă faptul că astfel de autovehicule se deplasează pe străzi precum Azaleelor, în apropierea căreia se afla și un șantier, dar și pe Musicescu, Calea Șagului și altele.

Numai în prima locație semnalată au fost aplicate patru sancțiuni conducătorilor auto care circulau pe străzile Petuniei și Magnoliei.


Alți doi conducători auto aflați la volanul unor autovehicule de mare tonaj au fost sancționați după ce au fost depistați deplasându-se pe Calea Bogdăneștilor și pe strada Hector.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.