Planuri de reabilitare pentru Parcul Copiilor din Timișoara

Planuri de reabilitare pentru Parcul Copiilor din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara alocă anul acesta, în bugetul care va fi votat de Mărțișor de către consiliul local, suma de două milioane de lei pentru reabilitarea Parcului Copiilor „Ion Creangă”.

Viceprimarul Ruben Lațcău a declarat că și Parcul Rozelor va fi modernizat.

În ceea ce privește Parcul Copiilor, edilul spune că reabilitarea va fi realizată de Horticultura, societate aflată în subordinea municipalității.

„Administrația veche intenționa să facă practic un nou proiect de reabilitare.


După cum știți, exista o idee să se facă un cocoș uriaș prin fundul căruia să se intre în parc. Ideea asta a fost abandonată, în mod evident. Eu cred că parcul are, de fapt, nevoie, de fapt, de întreținere, de reabilitare. Sunt echipamente de joacă învechite sau care au fost distruse, care au nevoie fie de mentenanță, fie de înlocuire.

E nevoie de investiții, poate, pe partea de arbori și de spații verzi. Am pus în buget undeva la două milioane de lei, pentru Horticultura, ca de acești bani să poată să întrețină parcul. Nu cred că este nevoie să facem un proiect nou și să ținem parcul în șantier trei ani. Cred că o lucrare cu Horticultura este suficientă”, este de părere viceprimarul Ruben Lațcău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.