PNL Timiș: „Adevărata țeapă dată Timișoarei a fost în 2020, la alegerile...

PNL Timiș: „Adevărata țeapă dată Timișoarei a fost în 2020, la alegerile locale”

1
DISTRIBUIȚI

Alianța locală PNL-USR pare tot mai fragilă. Astăzi, liberalii și-au acuzat partenerii de „angajamente fără acoperire, lipsă de viziune, lamentări pe post de scuze și minciuni menite să acopere incompetența”, după ce primarul Dominic Fritz a semnalat o nouă datorie „moștenită” de la fosta administrație.

Cei de la PNL spun că asta au primit timișorenii după ce s-a terminat marketingul USR din campania electorală.

Liberalii au mai transmis că actualul primar al Timișoarei atacă fosta administrație a municipiului folosindu-se de jumătăți de adevăr, sperând că mizeriile publicate pe Facebook abat atenția de la mizeria reală de pe străzi.

„Prima culme a tupeului atinsă de primarul Dominic Fritz este să caute presupuși vinovați pentru o amendă de 4,3 milioane de lei când el este celebru pentru o amendă de 120 milioane de lei, luată din prostie și neglijență criminală.


Bonus la amendă, și-a bătut joc de banii primiți de la Guvern pentru încălzirea cetățenilor ținând școlile și spitalele în frig. A doua culme a tupeului este să vorbească despre curățenie în condițiile în care Timișoara a devenit insalubră. Decât să riște o amendă la cantitatea de gunoaie colectate, Dominic Fritz preferă să nu mai adune gunoaiele de pe străzi. Nu-i ca-n Germania, dar probabil în viziunea lui despre Timișoara, merge și așa”, a spus Alin Nica, președintele PNL Timiș.

Liberalii sunt de părere că administrația USR nu doar că nu face curățenie în Timișoara, ci nu a fost capabilă să o întrețină.

„La fel s-a întâmplat cu multe alte proiecte preluate de actuala conducere aproape la cheie. Scandalul și diversiunile nu țin loc de rezultate, așa că primarul Dominic Fritz are dreptul să critice atunci când ajunge măcar la 10% din realizările fostului primar. Până atunci, în loc de drame pe Facebook, poate ia în considerare arderea deșeurilor menajere pentru producerea de căldură, o soluție complementară de succes, aplicată de mulți ani în țări civilizate”, transmite PNL Timiș.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.