Politehnica Femina, doar remiză acasă cu CSM Alexandria. Mirel Albon: „Trăim un...

Politehnica Femina, doar remiză acasă cu CSM Alexandria. Mirel Albon: „Trăim un sentiment ciudat”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Politehnica Timişoara nu a reuşit să treacă pe teren propriu de CSM Alexandria în runda a doua a play-off-ului Ligii I la fotbal feminin. A fost 1-1 final după ce formaţia din Teleorman a reuşit să deschidă scorul pe la Baza 2, alb-violetele au egalat în urma execuţiei Cristinei Sucilă din final.

Politehnica Femina a fost şi ea cumva afectată de situaţia cu arena „Dan Păltinişanu”. De obicei cu evoluţii acasă pe „Ştiinţa”, timişorencele pregătite de Mirel Albon au evoluat în elita feminină pe „sinteticul” de la Baza Sportivă nr. 2 în condiţiile în care tot ieri după masă formaţia masculină a dat piept în centrul oraşului cu Hermannstadt.

Terenul artificial nu le-a purtat noroc timişorencelor, care s-au văzut conduse din minutul 31, în urma reuşitei Iuliei Iorgoni, după un corner. Deşi au avut destule oportunităţi, amfitrioanele au egalat târziu tot dintr-o fază fixă, prin Sucilă (83) dintr-o lovitură liberă.

Remiza înseamnă o stagnare în clasamentul play-off-ului, pe 4, în continuare la cinci lungimi de adversarul de sâmbătă din Alexandria, ocupanta locului 3.


În etapa viitoare alb-violetele se deplasează la Bucureşti, pentru întâlnirea cu ultima clasată, a şasea din play-off – AFC Fair Play Joc Cinstit.

„Trăim un sentiment ciudat, pe de o parte sunt bucuros pentru jocul echipei – am reușit să avem multe realizări, o posesie bună, un pressing foarte bun, nu le-am lăsat timp și spațiu adversarelor, care au avut foarte puține oportunități de a marca. În repriza a doua au avut chiar foarte puține momente în care s-au apropiat periculos de poarta noastră. Însă, în același timp, suntem puțin supărați pentru că nu am reușit să luăm cele trei puncte, dar acesta este fotbalul. Mă bucur că ceea ce lucrăm la antrenamente începe să se vadă în joc. Ne-au lipsit și astăzi 6-7 jucătoare care ar fi putut să conteze pentru echipa noastră, sperăm că pentru etapa viitoare unele din ele vor fi recuperate și, în condițiile acestea, sunt convins că echipa noastră va arăta și mai bine. Sperăm să continuăm pe același trend. Mă bucur pentru faptul că noi, chiar dacă am prins play-off-ul pe ultima sută de metri, am arătat în cele două etape de până acum că suntem o echipă de play-off, nu facem un simplu act de prezență și, chiar dacă avem foarte multe tinere în lot, echipa noastră joacă, domină, are ocazii, face pressing, încearcă să joace un fotbal modern și eficient. Urmează meciuri grele, toate din play-off sunt grele, sperăm să rămânem pe aceeași linie și să facem puncte în toate jocurile care urmează”, a declarat managerul Mirel Albon.

Politehnica Timișoara: 30. Cosmina Roșu – 5. Teodora Meluță (cpt.), 15. Denisa Hațegan, 4. Cristina Codrescu, 22. Nicol Dincă-Vuia (20. Roxana Dovîncescu 52′), 24. Cristina Sucilă, 11. Larisa Grigore (19. Andreea Șepețan 62′), 8. Clara Roșu, 7. Florentina Ancăș, 23. Melisa Șodinca, 14. Anda Jivan.

CSM Alexandria: 1. Andreea Pencea, 4. Ana-Maria Boldgiu (14. Mădălina Zanfir 52′), 13. Iulia Iorgoni, 15. Oana Dumitrache (cpt.), 18. Gabriela Rizea, 6. Claudia Pană, 7. Cristina Tudorache, 16. Andreea Diță, 11. Otilia Durlă, 9. Andra Olaru, 17. Alexandra Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.