Start perfect de play-off pentru Politehnica Femina. Alb-violetele s-au impus clar la...

Start perfect de play-off pentru Politehnica Femina. Alb-violetele s-au impus clar la Odorheiu Secuiesc

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timișoara Femina / Facebook

Politehnica Femina a început „ca din puşcă” play-off-ul Ligii I feminine. Fetele pregătite de Mirel Albon s-au impus cu 5-0 în fief-ul celor de la Vasas Femina Od. Secuiesc şi au făcut rocada în clasament cu adversarul de azi.

După ce au prins în extremis Top 6, polistele s-au descătuşat în prima rundă din partea a doua a campionatului. Teo Meluţă a deschis scorul în minutul 20 iar Anda Jivan l-a majorat cu cinci minute înaintea pauzei. La reluare, aceeaşi Jivan a mărit ecartul şi era deja clar că punctele vor merge la Timişoara.


Scorul final a fost conturat prin reuşitele Andreei Sepetan (min. 67), intrată pe parcurs, şi Clarei Roșu (79)

Politehnica a început jocul cu: Roşu – Meluţă (cpt.), Haţegan, Codrescu, Dincă-Vuia, Sucilă, Roşie, Grigore, Ancăş, Şodinca şi Jivan.

În urma acestui rezultat Politehnica Timişoara adună 22 de puncte în Liga I feminină, devansând-o chiar pe Vasas, care are acelaşi număr de puncte. Cele două fiind clasate acum pe 4, respectiv 5, în zona play-off-ului. Sâmbătă, 12 martie, de la ora 11.00, alb-violetele primesc replica Alexandriei, a treia clasată, cu 27 de puncte.

Atât echipa feminină, cât şi cea masculină a Politehnicii, au pătruns azi pe gazon cu mesajul „STOP WAR”, în legătură cu războiul din Ucraina.

Foto: Politehnica Timișoara Femina / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.