Politehnica revine la jocurile Ligii 2 printr-o deplasare foarte grea, la Ciuc....

Politehnica revine la jocurile Ligii 2 printr-o deplasare foarte grea, la Ciuc. Nicu Croitoru nu are nici acum lotul complet

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tătaru (arhivă)

Politehnica Timişoara a revenit cu un psihic bun de la inaugurarea noului Giuleşti, totuşi alb-violeţii au suferit şi două pierderi pentru dificila deplasare de la Miercurea Ciuc. Atacanţii Balsa Rogosci şi Andrei Sîntean ratează meciul cu FK Csikszereda, unul extrem de important pentru (ne)liniştea bănăţenilor în clasament, din cauza unor viroze.

„După o săptămână de pauză se reiau jocurile din play-out, urmează jocul de la Miercurea Ciuc. Poate cel mai dificil joc din seria aceasta de cinci pe care le mai avem de disputat, ţinând cont că întâlnim o echipă care a ratat la mustaţă accederea în play-off. E clar că ne aşteaptă un joc dificil, i-am urmărit, însă sunt şi destul de multe necunoscute. Faptul că a avut loc o schimbare de antrenor.


Chiar dacă Francisc Dican a activat în cadrul clubului şi înainte, însă el a activat în altă poziţie. Rămâne de văzut şi modul în care vor aborda competiţia. Şi aici mă refer în primul rând la lot. La primul 11. Pentru că ştim cu toţii că Csikszereda are şi o academie foarte bună şi există şi posibilitatea ca o parte din tinerii din academie să apară în formula de start. Însă, trebuie să fim pregătiţi pentru orice, pentru că sunt trei puncte extrem de importante în joc şi nu suntem în situaţia în care să ne permitem să facem paşi greşiţi”, a declarat Nicolae Croitoru, tehnicianul alb-violeţilor.

Deplasarea de la Bucureşti poate să fi adus totuşi şi probleme în lot. „Şi Rogosic şi Sîntean, amândoi sunt bolnavi. Sîntean a venit astăzi, dar fără să facă antrenament. El de ieri este bolnav. Rogosic de astăzi”, a precizat Croitoru. Ce e sigur e că cei doi nu au Covid.

„Ne aşteaptă o deplasare foarte lungă, un meci dificil, sunt trei puncte pe care trebuie să le câştigăm. Am muncit săptămâna aceasta foarte bine, suntem toţi motivaţi şi mergem acolo să luăm cele trei puncte. Toate meciurile cu ei au fost grele, ăsta e farmecul, mergem să câştigăm, să venim fericiţi acasă”, a spus şi Claudiu Pamfile. Acesta a subliniat că jocul cu Rapid (scor 0-1) i-a ajutat moral pe el şi colegii săi: „… stadion frumos, sperăm să vedem şi la Timişoara în curând asemenea lucruri şi, vă daţi seama, pentru toţi a fost o bucurie”.

Partida Csikszereda – Politehnica se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, în etapa a II-a a play-out-ului Ligii 2. Gazdele sunt pe primul loc în grupa A, cu 33 de puncte şi un joc în minus, în timp ce alb-violeţii sunt deocamdată „safe”, pe 4, cu 24 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.