Politehnica şi-a câştigat fani printre persoanele cu dizabilităţi de la Fundaţia „Pentru...

Politehnica şi-a câştigat fani printre persoanele cu dizabilităţi de la Fundaţia „Pentru Voi”. După jocul cu Dunărea, alb-violeţii inaugurează „noul Giuleşti”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara / Facebook

Politehnica Timişoara e singurul club din ţară care ia parte an de an la acțiunea internaţională CAFE Week of Action. Astăzi, patru fotbalişti ai primei echipe s-au deplasat la Fundaţia „Pentru Voi” pentru a lua contact cu beneficiarii Centrului de zi „Orizonturi Noi” şi a-i invita totodată la meciul de mâine cu Dunărea Călăraşi.


Organizaţia CAFE, a cărei acţiuni i s-a alăturat clubul bănăţean din anul 2018, îşi propune să promoveze fotbalul în rândul persoanelor cu dizabilități și răspândirea mesajului „Fotbal Total – Acces Total”. Poli se află astfel în rândul unor nume precum Borussia Dortmund, FC Barcelona ori FC Porto la acest capitol.

Harrison Devenish-Meares, Alin Ignea, Denis Radu și Nicolae Sofran i-au vizitat azi pe beneficiarii fundaţiei timişorene, persoane cu dizabilităţi intelectuale, cărora le-au făcut o mare bucurie. Fotbaliştii nu au venit cu mâna goală, ci cu daruri de la fanshop-ul clubului viola, ocazie cu care şi-au dotat cu ce trebuie pe cei care vor să li se alăture mâine, pe arena „Ştiinţa”, pentru duelul cu Dunărea Călăraşi, programat la ora 14.00. Australianul „Harry” a fost surprins şi foarte îndrăgit astăzi, căci Ovidiu i-a fost partener de dialog în limba engleză. Poli şi fundaţia „Pentru Voi” vor mai avea acţiuni şi surprize plăcute împreună pentru a sprijini incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi.

Poli, invitata Rapidului

E confirmat faptul că timişorenii alb-violeţi sunt invitaţii speciali ai Rapidului pentru inaugurarea noului stadion din Giuleşti. Meciul de gală e programat sâmbătă, 26 martie, ocazie cu care sunt aşteptaţi şi mulţi polişti la Bucureşti. Arena are puţin peste 14.000 de locuri şi a costat 39 milioane de euro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.