Povestea unei fete care leagă farmece vechi este tema noului cântec lansat...

Povestea unei fete care leagă farmece vechi este tema noului cântec lansat de trupa Peregrinii

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Peregrinii a lansat o nouă melodie numită Zece vrăji, care are parte și de un videoclip realizat la centrul de etchetație Chevereș.

„Nu este o piesă comercială, ci un descântec folosit în acele momente, care apar mereu și mereu, în care trebuie să lupți și să fii pregătit să plătești un preț pentru ai tăi. «Zece Vrăji» e povestea unei fete care leagă farmece vechi pentru ca iubitul ei, plecat la război, să fie ferit de glonț și sabie.


Piesa a fost compusă de Fabian Galiș pentru spectacolele narative cu temă istorică ale Peregrinilor, e interpretată de Jacqueline Kohl și Peregrinii, iar clipul e filmat cu recuzită de război oferită de trupele de reconstituire istorică alături de care muzicienii participă la festivalurile de păstrare a tradițiilor“, a spus managerul formației, Galiș Sergiu.

Peregrinii este o formație de world music prezentă de opt ani pe scene și la evenimente cu programe muzicale, coregrafice sau ateliere. Trupa a fost înființată pe când membrii ei erau încă foarte tineri, iar acum se bucură de experiența și cunoștințele muzicale dobândite pe scenă și în cadrul studiilor de specialitate. Odinioară cea mai tânără trupă de muzică istorică, Peregrinii sunt, în ultimii ani, invitați cu spectacole la cele mai mari festivaluri istorice din întreaga țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.