Ripensia a pierdut la Slobozia. Gazdele au sărbătorit intrarea în play-off, roş-galbenii...

Ripensia a pierdut la Slobozia. Gazdele au sărbătorit intrarea în play-off, roş-galbenii nu par să aibă emoţii în play-out

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tataru (arhivă)

Ripensia Timişoara a cedat, scor 0-1, pe terenul Unirii Slobozia, în ultima rundă a sezonului regular al Ligii 2. În ciuda eşecului roş-galbenii au o grupă mai acceptabilă de play-out cu slabe şanse de a ajunge pe loc de baraj. Pentru gazde a fost mare sărbătoare, ialomiţenii ajungând în premieră în Top 6!

Golul a fost marcat în minutul 29, când Christo Bolohan, a punctat din assist-ul lui Mustacă, cu un şut imparabil. Roş-galbenii au avut probleme şi cu noul atacant, Gavra ieşind accidentat din minutul 30. Fridrich a fost periculos pentru oaspeţi în partea secundă, dar Slobozia a avut controlul şi mai multe ocazii.


La final amfitrionii au sărbători premierea, intrarea în play-off, cu doar 33 de puncte.

„Sunt dezamăgit de rezultat. Pentru că nu meritam după părerea mea să pierdem jocul, un meci pe care l-am început foarte bine… Am avut 7-8 cornere în prima repriză şi cred că puteam să decidem meciul din prima parte. Golul l-am luat pe tranziţie negativă, după pierderea mingii, ne-au surprins la un contraatac… În general sunt mulţumit de determinarea jucătorilor, de atitudinea lor. În repriza a doua puteam să ne creăm mai multe ocazii de gol, pentru că am avut multă posesie, însă cred că per ansamblu jocul nostru a fost unul bun, în ton cu filosofia care o implementez la această echipă şi maniera de joc pe care mi-o doresc”, a spus Florin Fabian după joc.

Cu 25 de puncte la intrarea în play-out, de pe locul 12, „Ripi” are o grupă B mai mult decât acceptabilă, doar cu Buzăul (32 puncte) şi Dejul (28) peste ea. Iar Viitorul Pandurii (24), Braşov (14), Unirea Constanţa (11) şi Astra (-1) sunt în spatele roş-galbenilor. Ţintarul se stabileşte luni.

Unirea Slobozia: Poiană – Ibrian, I. Dinu, Perju, C. Toma (cpt.) – Coadă, Cruceru – Mustacă (73, Greu), Bolohan (90, Dorobanţu), Afalna (90, Traşcu) – Gulceac (73, Gherghiceanu). Antrenor: Adrian Mihalcea.

Ripensia: I. Rus – Sturzu (86, Stoica), Rogac, Fridrich, Gladun – Stoi (46, Vidrăsan), T. Călin (77, V. Macrițchii) – Ivancevic, M. Ene (77, Golda), Mitrov – Gavra (31, Matiș). Antrenor: Florin Fabian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.