Ripensia încheie sezonul regular cu „o deplasare grea şi lungă, în acelaşi...

Ripensia încheie sezonul regular cu „o deplasare grea şi lungă, în acelaşi timp”. Gazda Slobozia mai speră la play-off

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tataru

Ripensia nu mai poate accesa Top 6, dar are nevoie de puncte în Ialomiţa, pe un teren extrem de dificil. Unirea Slobozia mai are şanse la un loc în play-off numai cu o victorie astfel că elevii lui Florin Fabian nu vor avea parte de o primire călduroasă după călătoria cu trenul şi autocarul.

„O deplasare lungă şi grea în acelaşi timp. Un adversar din prima parte a clasamentului, care teoretic mai are şanse la play-off. Însă noi avem nevoie de puncte în perspectiva play out-ului şi ca de fiecare dată când o spun mergem să abordăm meciul de maniera să câştigăm cele trei puncte.


Sigur venim după un meci de la care lumea avea aşteptări, dar pe mine mă interesează lucrurile pozitive pe care le facem. Sigur, mai sunt lucruri de corectat… Noi suntem concentraţi pe noi, ne interesează să jucăm fotbal cu aceeaşi dinamică şi să luăm cele trei puncte. Mă declar ofensiv, pentru că lucrez foarte mult… datele InStat au arătat că jucăm mult în jumătatea adversă… o să vină şi golurile”, a declarat Florin Fabian, tehnicianul lui „Ripi”.

Fabian nu are amintiri plăcute cu Slobozia, retrogradând cu fosta echipă, Recea, după un baraj cu ialomiţenii, pierdut la limită. „A fost o experienţă iarna trecută, e un alt context, acum alte ingrediente, cred că va fi un meci care se va disputa în spiritul fairplay-ului… din toate învăţăm”, a adăugat „principalul” roş-galbenilor.

Ripensiştii se aşteaptă şi la „un meci de luptă la mijlocul terenului, cine va câştigat mijlocul va câştiga şi meciul”. Timişorenii vor juca sigur în play out, acolo unde teoretic mai trebuie doar să evite locul de baraj. „Trebuie să fim atenţi… orice punct e important. Ripensia şi anul trecut a fost ameninţată cu barajul… Nu fac planuri pe termen lung, ci doar următorul meci”, a adăugat Fabian, care are tot lotul valid pentru acest duel.

Ripensia se va deplasa cu trenul până la Bucureşti, de unde va lua autocarul către oraşul din sud-estul ţării. Meciul din runda a 19-a, ultima a sezonului regular de Liga 2, e programat mâine, de la ora 14.00 (netelevizat). Roş-galbenii au 25 de puncte şi se clasează pe 10. Slobozia e pe 8, cu 30 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.