Ripensia a remizat alb cu Lipova după plecarea lui Florin Fabian. Călin...

Ripensia a remizat alb cu Lipova după plecarea lui Florin Fabian. Călin Mada, optimist la finele testului cu divizionara C

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia UVT / Facebook

Ripensia a făcut un joc modest in pauza de la partidele oficiale. Roş-galbenii au făcut 0-0 cu Şoimii Lipova, altădată o candidată la promovare din Liga 3 in Liga 2, sens care ar fi dorit invers de către conducerea clubului timişorean din vară.

Fără prea multă vlagă după anunţul conducerii legat de posibilitatea de a incepe sezonul următor mai jos, in ciuda situaţiei sportive „lejere”, jucătorii noului „principal” Călin Mada nu au reuşit să marcheze pe arena „Banatul”, din Sânnicolau Mic (Arad).

Fridrich a fost totuşi aproape de gol, dar printr-o execuţie de la mare distanţă, care a lovit transversala.

Ripensia: Rus – Sturzu, Rogac, Lalić, Fridrich – Stoi, Călin – Piftor, Ene, Mihart – Golda (prima repriză); Dobre – Țieranu, Rogac, Fridrich, M.


Mircea – Stoi, V. Macrițchii – Stoica, Mitrov, Ivančević – Matiș. Antrenor: Călin Mada.

„A fost un joc de pregătire, rezultatul de 0-0 e echitabil. Sperăm ca pentru următorul meci să ne atingem obiectivul, chiar dacă azi nu am dat gol. Este un şoc, vă daţi seama, acum noi incercăm să fie cât mai uşor pentru jucători, să treacă peste această schimbare… până la meciul de la Giurgiu. Ii ţinem motivaţi, sperăm să aducem un rezultat bun şi poate se vor schimba mai multe… Vom juca cu Lipova in Liga 2, vă spun eu, acolo”, a spus Călin Mada, antrenorul Ripensiei.

Pentru ripensişti urmează duelul din deplasare cu Astra Giurgiu, sâmbăta viitoare, de la ora 11.00. Timişorenii sunt pe 3 in grupa B de play-out, cu 25 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.