România – Argentina la box profesionist, în sala „Constantin Jude”. Bilete puse...

România – Argentina la box profesionist, în sala „Constantin Jude”. Bilete puse în vânzare la lupta lui Flavius Biea pentru două centuri

0
DISTRIBUIȚI
Flavius Biea (arhivă)

Flavius Biea revine în ring tot acasă. Pe 7 mai pugilistul din Timişoara îl va înfrunta pe argentinianul Ricardo Ruben Villalba, în Sala Sporturilor ‘”Constantin Jude”. Miza e reprezentată de centurile, WBC International şi IBA Intercontinental. Gala Boxing Fighting Championship 2 va oferi şi alte atracţii în materie de box „profi” de calitate.

Biea (32 ani) îşi ştie adversarul de la finele primăverii. Ricardo Ruben Villalba, e originar din Santa Martin, o suburbie din Buenos Aires. E născut pe 21 noiembrie 1989 și are în CV-ul său la profesioniști 20 de victorii (8 KO), cinci înfrângeri şi un singur meci egal.

Poreclit „Bebo”, argentinianul are un titlu WBA al Asiei, cucerit la Moscova anul trecut, în faţa armeanului Edgar Ghukasian.


În revanșa din 17 decembrie 2021, la Samara, adversarul lui Biea a abandonat din cauza unei accidentări la umăr.

Nu întâmplător boxerul român s-a pregătit la sala proprie – Biea Boxing Gym – alături de un antrenor sud-american – columbianul Johnatan Martinez – licenţiat ca antrenor profesionist de WBC (Consiliul Mondial al Boxului).

La gala care se anunţă un eveniment grandios pentru boxul din zonă şi-au mai anunţat prezenţa Mirel Drăgan, Amansio Paraschiv, Ionuț Iancu „Tănculețul Olteniei”, Mihai Desrobitu, Cătălin Paraschiveanu, Florin Cardoș, dar și tineri pugiliști aflați la început de
carieră, precum Claudiu Ienci si Daniel Muțiu.

Biletele pentru Boxing Fighting Championship 2, programat pe 7 mai (ora 20.00, transmis de Pro X, respectiv main event-ul pe Pro TV), au fost puse în vânzare începând de luni, 28 martie, și pot fi achiziționate pe entertix.ro sau direct de la sala de box Biea Boxing Gym!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.