Mai multe benzinării Lukoil și Gazprom, verificate de inspectorii OPC în Timiș....

Mai multe benzinării Lukoil și Gazprom, verificate de inspectorii OPC în Timiș. Care e valoarea amenzilor aplicate

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-814517784">

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat, luni, benzinăriile Lukoil și Gazprom, precum și lanțul de magazine Berezka, care comercializează produse importate din Rusia.

La nivel local, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș, în ultimele două zile, a verificat șase benzinării Lukoil și Gazprom, din Timișoara și județ.

Comisarii CJPC Timiș au constat nereguli, în urma acțiunilor de control și au aplicat amenzi contravenționale în valoare de 29.500 lei.

Potrivit lui Mihai Alin Gubandru, comisar șef adjunct al CJPC Timiș, cele mai importante deficiențe depistate de echipele de control au fost: comercializarea unor produse expirate; deficiențe de informare pe etichetele de produs sau ale raioanelor, referitor la elementele de identificare-caracterizare ale mărfurilor, la data durabilității minimale sau la prețul unitar și vitrine frigorifice neigienizate și murdare, pline de praf, mizerie și insecte moarte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.