Scandal în stradă, la Timișoara: tânăr oprit de polițiștii locali în timp...

Scandal în stradă, la Timișoara: tânăr oprit de polițiștii locali în timp ce-l agresa pe tatăl fetei față de care avea ordin de restricție

0
DISTRIBUIȚI

Un conflict spontan izbucnit pe o stradă din Timișoara a fost oprit de polițiștii locali.


Incidentul a fost provocat de un tânăr care avea ordin de restricție față de o minoră, acesta agresându-l pe tatăl fetei.

„Polițiștii locali aflați în patrulare ieri după-amiază, în jurul orei 15:00, pe strada Renașterii din Timișoara, au fost sesizați de mai multe persoane că are loc un scandal între doi bărbați și o femeie. Polițiștii locali au intervenit imediat, aplanând conflictul. Din declarațiile martorilor a reieșit că D.F.A., în vârstă de 23 de ani, l-a agresat verbal și fizic pe B.C., de 47 de ani. Conflictul ar fi apărut ca urmare a faptului că tânărul a încercat să o abordeze pe fiica celui agresat, în vârstă de 17 ani. În urma verificărilor s-a constatat, de altfel, că pe numele tânărului era emis, la data de 10.12.2021, un ordin de restricție de a nu se apropia la mai puțin de 60 de metri de minoră. Cel în cauză a fost predat de polițiștii locali lucrătorilor de la Secția 1 Poliție, fiind reținut pentru 24 de ore”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.