SCM Politehnica are un handbalist selecționat în premieră la prima reprezentativă. Timișorenii...

SCM Politehnica are un handbalist selecționat în premieră la prima reprezentativă. Timișorenii au un om şi în staff-ul României

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica are din nou cel puţin un reprezentant în lotul naţional de handbal. Nu e vorba de Fenici sau Sadoveac acum, ci de tânărul Ianuş Dumitrescu, chemat în premieră la lotul „mare” după ce a fost selecţionat luna trecută pentru reprezentativa de tineret a României.

În februarie, Poli, care suferă în Liga Zimbrilor, a avut nu mai puţin de zece jucători la loturile naţionale, toate de juniori ori tineret.


Acum, alb-violeţii se pot lăuda şi cu un jucător la naţionala mare, care se reuneşte pe 11 martie, la Bucureşti.

E vorba de Ianuş Dumitrescu (18 ani), inter originar din Craiova şi crescut de Poli. Acesta a fost campion naţional de juniori cu clubul alb-violet şi a debutat în acest sezon al Ligii Naţionale.

La lot va merge și un om din staff-ul echipei – kinetoterapeutul lui SCM Politehnica, Elian Apostol. Naţionala masculină de handbal a României va înfrunta Macedonia de Nord în primul tur al barajului pentru Campionatul Mondial din 2023, meciuri care vor avea loc la mijlocul acestei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.