SCM Rugby Timişoara, în linie dreaptă pentru finala de Cupă cu Baia...

SCM Rugby Timişoara, în linie dreaptă pentru finala de Cupă cu Baia Mare. Maramureşenii, primăvară încărcată pe piaţa transferurilor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM RUGBY Timisoara -Oficial / Facebook (arhivă)

SCM Timişoara are ca prim meci oficial în 2022 un duel extrem de important, pentru trofeul Cupei României. Sâmbătă, 2 aprilie, la Bucureşti pe noul stadion „Arcul de Triumf”, „leii” îşi înfruntă rivala CSM Ştiinţa Baia Mare într-o încleştare care trebuia iniţial să aibă loc la finele anului trecut.

Duelul din weekend e, prin urmare, şi cu multe necunoscute. Mai mult, maramureşenii s-au întărit consistent în ultima perioadă, prin transferurile unor străini precum James Liam Scott, Timothy Lilomaiava, Kefentse Mahlo, Tanaka Brandon Tabonga Mudzekenyedzi sau Jeremiah Skelton.


Azi a fost anunţată şi sosirea argeninianului Luis Agustin Mansilla, în condiţiile în care „zimbrii” păreau oricum uşor favoriţi.

Dar nici bănăţenii nu vor fi uşor de învinşi, mai ales dacă ţinem cont de tradiţia duelurilor directe, de obicei meciuri foarte strânse pentru titluri ori alte trofee. „A fost un presezon foarte lung, cred că sunt 20 de săptămâni de pregătire fizică… Asta înseamnă să îmbrăţişezi rutina, toată munca asta sper să ducă la un lucru foarte bun pentru noi. Nu am ţinut socoteala, dar sunt de părere că finalele trebuie câştigate, în primul rând trebuie să intri cu atitudinea potrivită pe teren. Dar o finală nu înseamnă nimic dacă nu e câştigată. De mai mult timp echipa e formată pe un schelet de jucători experimentaţi… care şi-au dat examenele şi le-au luat cu brio, e o echipă omogenă… Baia Mare e o echipă foarte puternică, a fost principalul nostru adversar de-a lungul anilor… un adversar care e imprevizibil. Are un pachet de înaintare puternic, dominant…”, a spus Valentin Popârlan, unul dintre cei mai vechi componenţi ai lotului timişorean.

Un plus pentru SCM poate fi şi prezenţa unei galerii consistente. Clubul organizează deplasarea fanilor printr-un autocar care va pleca în noaptea de vineri spre sâmbătă. „Suporterii înscriși pentru deplasarea cu autocarul pus la dispoziție de clubul nostru sunt rugați să se prezinte vineri, la ora 23:45, în parcarea Centrului Comercial Galeria 1, care se află la intersecţia dintre bulevardul Antenelor, Calea Sever Bocu, str. Divizia 9 Cavalerie (lângă Iulius Mall)”, se arată în anunţul SCM-ului.

Prețul unui bilet la finală este de 15 lei. Meciul e programat sâmbătă, de aprilie, de la ora 12.00 (transmis de TVR 1), pe stadionul „Arcul de Triumf”, din Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.