Adversar puternic pentru SCM OHMA Timişoara acasă după succesele din „mini-turul” României

Adversar puternic pentru SCM OHMA Timişoara acasă după succesele din „mini-turul” României

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – SCM OHMA Timisoara / Facebook (arhivă)

SCM Timişoara revine pe teren propriu în Liga Naţională la baschet masculin după nu mai puţin de 35 de zile. Perioadă în care „leii” au obţinut nu mai puţin de trei victorii la rând într-o serie consecutivă care se întinde acum la cinci meciuri fără eşec. Mâine, alb-violeţii nu vor avea însă viaţă uşoară la întoarcerea în sala „Constantin Jude”, fără restricţii, oaspete va fi CSU Sibiu.

Bănăţenii au venit cu şase puncte mai mult după meciurile de la Ploiești, Constanța și Focșani susţinute în acest început de an.


Ultimele două au fost în martie.

„Am încheiat un mini-tur al României și am ajuns la cinci victorii consecutive, ceea ce este foarte bine pentru noi. Urmează meciuri dificile, primul fiind acesta cu Sibiul, echipă cu jucători foarte buni, care se luptă indiferent de scor sau minut. CSU Sibiu a avut un start ceva mai greu de campionat, dar acum e pe val. Jucăm acasă și zic eu că avem prima șansă, dar pentru asta trebuie să muncim în continuare cu aceeași seriozitate. Acum, că s-au ridicat restricțiile, ne dorim cât mai mulți fani în tribune, ca să continuăm seria victoriilor”, a spus Alex Olah, unul dintre cei mai experimentaţi „lei”.

Cu ocazia duelului de mâine SCM OHMA îşi invită fanii să vină în sprijinul refugiaţilor din Ucraina şi să doneze mâncare neperisabilă, scutece, lapte praf, șervețele umede, produse de igienă. „Produsele vor fi colectate în holul de la intrarea principală în sala „Constantin Jude” și vor ajunge în cel mai scurt timp la cei care au atâta nevoie de ele”, se arată în anunţ.

Pentru suporteri vor fi şi două concursuri: aruncarea de 1.000 de euro de la centrul terenului și o nouă provocare despre care puteți afla mai multe amănunte de aici.

Jocul SCM Timişoara – CSU Sibiu se dispută mâine, de la ora 18.00, în „Olimpia”. Bănăţenii sunt pe 9, cu 12 victorii şi 8 eşecuri, în timp ce sibienii vin de pe poziţia a şasea, cu două meciuri mai mult: 11 victorii/11 eşecuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.