Al zecelea succes al „Leilor”: SCM Timişoara şi-a deschis seria de jocuri...

Al zecelea succes al „Leilor”: SCM Timişoara şi-a deschis seria de jocuri din martie cu o victorie la Ploieşti!

0
DISTRIBUIȚI
Foto Facebook / @baschetscmtimisoara

SCM Timişoara a început cu o victorie importantă o lună în care mai are de disputat cinci partide. A fost 93-85 în fief-ul lui CSM Petrolul Ploieşti, ceea ce înseamnă că baschetbaliştii alb-violeţi au ajuns la zece victorii stagionale.

Primul sfert a fost câştigat de bănăţeni, la pas, scor 24-18.


Următoarea pătrime a fost mult mai strânsă, dar tot cu un plus pentru alb-violeţi, care s-au distanţat înaintea părţii secunde a întâlnirii: 46-38.

Lucrurile au mers apoi tot mai bine, nu au lipsit triţele şi „capacele” spectaculoase. Iar înaintea ultimelor zece minute Olah şi compania aveau 13 puncte avantaj (67-54). SCM a a ajuns şi la +14 pe tabelă chiar pe fondul strădaniilor gazdelor de a recupera. Înainte de intrarea în ultimul minut ecartul a mai scăzut la nouă puncte în ultima triţei lui Hammond. Apoi, cu 40 secunde rămase scorul arăta 80-87. Strategia faulturilor repetat au adus gazdel ala cinci lungimi, Milin reuşind o triţă pentru asta, dar în final alb-violeţii au scăpat din pressing şi au câştigat meritat.

Darrion Strong a fost coşgheterul întâlnirii, cu 32 de puncte. El a fost urmat dintre colegii alb-violeţi de: Gajic 22 pt., Brown 11, Olah 10, Talton II 10, Mirkovic 6 şi Lazar 2.

Pentru „lei” urmează o nouă deplasare într-o lună foarte aglomerată. Sâmbătă, 12 martie, timişorenii joacă în fief-ul celor de la Ahtletic Constanţa. Acum SCM OHMA Timişoara are un record de prima jumătate a clasamentulu (10 victorii şi 8 eşecuri).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.